Ervaringen

Mijn werkervaring is enorm uiteenlopend, hieronder een greep uit de leukste projecten:

  • Op het hoofdkantoor van ING in Amsterdam ondersteunde ik bij het beheer van de ING Collectie. Voor relaties van de bank schreef ik een gids over de highlights van kunstbeurs TEFAF.
  • Bij Segway-Ninebot in Amsterdam hielp ik bij het opzetten van een nieuwe website voor de EMEA-regio, met alles wat daarbij komt kijken (fotoshoots, social media, nieuwsberichten, vertalingen).
  • Tijdens mijn werk op de social media-afdeling van de klantenservice van Coolblue in Rotterdam ontmoette ik mijn man!
  • Bij TOPdesk in Delft leerde ik in korte tijd veel over ITIL, databases, SAML en SQL.
  • Als applicatiebeheerder bij Nuffic in Den Haag zette ik mijn technische skills in voor internationale studenten binnen en buiten Nederland.
  • Bij het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie in Rotterdam kwam mijn creatieve en sociale kant tot bloei in de rol van secretariaatsmedewerker. Ook verdiepte ik me daar in archief- en informatiebeheer.
  • Binnen het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT ondersteunde ik met veel plezier het kernteam en de leden van de zone Studiedata, en dacht ik mee over digitaliseringsprojecten in het hoger onderwijs.

Momenteel ben ik parttime werkzaam bij Hogeschool Leiden, waar ik de afdeling Institutional Research ondersteun en meewerk aan een pilot over het meten en ontwikkelen van studievaardigheden bij studenten.

Daarnaast werk ik parttime bij Erasmus Universiteit Rotterdam als office-assistent van de ombudsfunctionaris en zet ik me in om een veilig werk- en studieklimaat te creëren voor medewerkers en studenten.

Ervaringen van anderen

Met het Versnellingsplan ontwikkelen we kennis en producten om het hoger onderwijs nog beter gebruik te laten maken van ICT. Lisanne ondersteunde ons daarbij binnen de zone Studiedata. Lisanne bracht een fijne en altijd positieve energie mee naar onze overleggen en workshops. Ze was geïnteresseerd in waar we mee bezig zijn en leergierig en pakte zaken bijzonder snel op!

Wat ook erg fijn is aan werken met Lisanne is dat ze altijd bereid is om dingen uit te zoeken, te organiseren en op te pakken! En dat je het dan los kan laten omdat je weet dat zij er zelf weer op terugkomt zodra er iets te melden is of het af is.

Zo heeft ze voor ons meerdaagse bijeenkomsten georganiseerd, delen van de website gevuld en de ontwikkelaars ervan aangestuurd, opzetten van teksten geschreven, de organisatie van een magazine op zich genomen inclusief de contacten met tekstschrijvers, het voortgangsdashboard van onze projecten bijgehouden en ons allemaal waar nodig achter de broek gezeten om deadlines en actiepunten te bewaken. Kortom, het is gewoon erg fijn werken met Lisanne!

Als je iemand zoekt die je kan ondersteunen bij van alles wat er op je pad komt als je in een ‘multi-project’ omgeving werkt en die door haar positiviteit ook nog eens bijdraagt aan een fijne werksfeer, dan moet je zeker Lisanne bellen!

– Dominique Campman, Versnellingsplan onderwijsinnovatie met ICT (zone Studiedata)

Heb je ook met mij samengewerkt en wil je je ervaring delen?

Vul dan dit formulier in (je e-mailadres wordt niet gepubliceerd). Alvast bedankt!